Skip to content Skip to footer
business-people-modern-office@2x

Vodilni strokovnjaki za predpražnike v Sloveniji

VISOKA KAKOVOST IN STROKOVNOST

Desetletja izkušenj

Odlikuje nas izjemna predanost odličnosti, ki je plod več kot 25 let dela na področju rešitev za zagotavljanje varnih in estetsko dovršenih vhodov.
  • 25 let izkušenj
  • Hitre rešitve tudi za celostne in korporativne sisteme
  • Ročna izdelava
  • Presonalizirane rešitve za vsak vhod
0
Let izkušenj
0k
Polepšanih vhodov
0k
Personaliziranih predpražnikov
0
Svetovalcev
O programu Inlinia

Spoznajte nas

Leta 1997 je družba Actinia pričela s prodajo 3M sistemov čistilnih talnih oblog. Razvili smo tehnologijo izdelovanja logotipov v te materiale, ponudili kupcem kompletne rešitve za njihove vhode in dosegli v slovenskem merilu veliko prepoznavnost pri kreiranju varnih in lepih vhodov.
Sodelovanje s korporacijo 3M se je v vseh teh letih utrdilo, naša prodajna paleta in obseg prodaje pa sta se širila.
V letu 2005 smo ustanovili lastno blagovno znamko inLinia, saj s ponudbo nismo želeli ostati omejeni le na osnovne produkte, ampak je bilo vodilo ponuditi vse alternative za zunanje in notranje vhode, vetrolove, stopnišča, mokre prostore…
Z leti smo razvili sistemske rešitve za vse vrste vhodov, od tistih doma z najmanjšimi frekvencami do najbolj obremenjenih. Iščemo najoptimalnejšo rešitev na podlagi izkušenj, znanja in partnerstva z zanesljivimi dobavitelji.

Z vami že od leta 1997.

Nagovor naše direktorice

Izkušnje so me naučile, da je na začetku vedno izziv in da so priložnosti za karkoli vsepovsod. Način razmišljanja in uravnovešen pristop, podkrepljena s spoštovanjem do ljudi in okolja pa sta tisto, kar nas povzdigne in nam odpre vse možnosti.
Tudi v naši zgodbi je bilo tako: material Nomad kot izziv in nekaj entuziastov, ki smo v inovativnem produktu ameriške multinacionalke 3M videli uporaben, zanimiv in predvsem drugačen pristop. Čeprav je šlo in še vedno gre za kos opreme, ki je največkrat pozabljen, zanemarjen, pogosto umazan in deformiran, obledel in največkrat premajhen. Gre »samo« za predpražnik.
Vsakomur želim, da bo prepoznal ponujene izzive in našel svojo priložnost, da bo počistil in uredil svoj prag in da se bo ob pogledu naprej veselil možnosti, ki so mu na voljo.
Predpražnik kot otirač za čevlje, kot zbiralec umazanije, kot objekt, pod katerega lahko pometemo vse skrbi. Ali pa kot prijazen estetski moderen uporaben kos dekoracije vhoda, ki privablja poglede mimoidočih, ki kaže na urejeno domovanje, ki označuje pot do urejenega podjetja.

Nuša Höllige

Direktorica Rora d.o.o.

ŠIROK IZBOR MATERIALOV

Na voljo je ogromno različnih materialov, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne projekte in kupce.

HITRE REŠITVE

Vedno imamo na voljo takojšnje ali izjemno hitre rešitve za vsako povpraševanje.

STROKOVNO SVETOVANJE

Naši svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri rešitve, ki bo prava za vas.

IZDELAVA PO MERI

Predpražnike so ročno delo kar omogoča, da je kakovost vedno na najvišjem nivoju.